Jurija Gagarina bb, Beograd
+381 (0)63 866 58 81

O nama

Rubik - Vaš pouzdan partner.

Firma Rubik Rent a Car nastala je iz dugogodišnjeg iskustva i saradnje tri firme: Kiler Auto centra, Crash centra i firme Henex (poslovi tehničkog pregleda). 30 godina tradicije uspešnog poslovanja u svetu automobila je osnova koja stoji iza naše priče. Iz tog razloga svojim klijentima možemo da ponudimo kvalitet, sigurnost i pouzdanost. Vozila koja imamo u ponudi su u besprekornom stanju, redovno servisirana i održavana u našim servisnim centrima.

Profesionalni i savremeni pristup poslu, maksimalno korektan odnos sa klijentima, povoljne cene rentiranja vozila, samo su deo naše ponude.

Mi ne nudimo samo vozila, mi nudimo iskustvo i poverenje.

Naše prednosti

Detalj čini razliku

30 godina u poslu

Svojim klijentima, pored usluge rentiranja vozila, možemo da ponudimo i naše dugogodišnje iskustvo i znanje, stečeno kroz poslovanje u svetu automobila.

Kvalitetna i održavana vozila

Nudimo kvalitetna, maksimalno čista i profesionalno održavana vozila. Svako vozilo se detaljno proverava u našim servisnim centrima. Naš tim je u svakom momentu spreman da pomogne klijentima i sva vozila su pod gps nadzorom.

Pristupačne cene

Iznajmljivanje automobila treba da bude opušten i jednostavan proces, sa svim mogućim pogodnostima, sigurnom i pouzdanom uslugom, i naravno, povoljnim cenama. Rubik Rent A Car svojim klijentima upravo to može da ponudi.

Rubik Rent-A-Car®